Cascades
Cascade1 Case Study
Cascade2 Case Study
Cascade3 Case Study
Cascade4 Case Study
Cascade5 Case Study

The Cascades plant in Scappoose, Oregon blends perfectly with its natural surroundings. Inspired by company values, the design integrates biophilic design principles with solutions that mirror nature to improve the productivity and wellbeing of employees. The foyer is welcoming with its high ceiling, large windows and wood accents, incorporating perfectly Lancelot lounge seating and an Artopex reception desk. The open office space was designed so all employees benefit from natural light using Take Off benching tables with privacy panels to delineate workspaces and assist with concentration. Integrated cushions on the storage at each workstation facilitate and encourage collaborative meetings. The conference room combines a Take Off conference table with two-tone Blitz chairs. The café also has large windows making for a cheerful space built around Take Off tables, Xpresso chairs and stools as well as a lounge section furnished with Downtown collaborative furniture.  

Sustainable and innovative work spaces that support wellbeing. A palette of neutral and desaturated colors. A project in harmony with nature.